Volg cps interieurs

Werkvoorbereider

Functieomschrijving

Als Calculator/Werkvoorbereider heb je een totaaloverzicht over de werkzaamheden van ons bedrijf. Je werkt namelijk continu aan hoogwaardige interieurprojecten voor particuliere en zakelijke klanten. Een flexibele werkhouding is hierbij een must.

 

Functie-eisen Calculator/Werkvoorbereider:

Wij zijn op zoek naar een energieke medewerker die het een uitdaging vindt om binnen gestelde deadlines uiteenlopende projecten te calculeren en technisch voor te bereiden. Flexibele werktijden behoren ook tot de mogelijkheden omdat we je thuissituatie niet uit het oog willen verliezen.

 

Voldoe jij aan de volgende eisen dan ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn.

 

  • Vergelijkbare ervaring in de interieurbouw is een pré
  • Oplossingsgerichte instelling
  • Om kunnen gaan met deadlines
  • Met zorg en precisie werken
  • Ervaring met PalletteCAD is een pré
  • Een praktische en flexibele instelling
  • Je bent communicatief sterk
  • Bekend met het maken van offertes
  • Een echte teamplayer

Aanbod:

Je komt te werken binnen een groeiende organisatie waar een no-nonsense cultuur heerst met een goed bijpassend salaris.

 

Bedrijfsinformatie:

CPS interieurs is een ervaren speler binnen de interieurbouw en staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

 

Het interieur van een bedrijf is belangrijk voor het imago dat het naar zijn klanten wil uitstralen. Het is daarom van belang dat het interieur er perfect uitziet. Met een interieur van CPS interieurs krijgt het bedrijf de ideale uitstraling.

 

Voor exclusieve interieurs, meubels, kasten, keukens etc. kan men ook als particulier bij ons terecht. Als men op zoek is naar een speciaal interieur of meubel waarin men ook graag eigen ideeën tot uiting wil laten komen, is de klant bij ons op het juiste adres.

 

Sinds 2008 realiseert CPS interieurs uiteenlopende interieurprojecten in binnen en buitenland. Vanuit onze werkplaats in Didam begeleiden en produceren wij al onze interieurconcepten.

 

Wij werken veelal samen met aannemers, architecten en designbureaus, en hebben in het verleden bewezen grote projecten te kunnen realiseren. Zowel grote als kleine projecten krijgen onze volledige aandacht. Wij begeleiden alle projecten met dezelfde passie en gedrevenheid. 

 

CPS interieurs staat garant voor vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid.

Kom jij ons team versterken?

Stuur je complete CV inclusief korte motivatie t.a.v. K. Cornelissen naar kevin@cps-interieurs.nl maar bellen mag ook naar 0316 – 25 34 89 om een afspraak te maken voor een gesprek.

Solliciteer direct