Ons bedrijf

Over CPS interieurs

Bij CPS interieurs komen al uw interieurwensen tot leven. Door de jaren heen realiseerden we de meest uiteenlopende en hoogwaardige maatwerk interieurprojecten voor zowel particulieren als bedrijven in binnen- en buitenland.

Vanaf het ontwerp van bijvoorbeeld uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken, tot en met de realisatie van uw complete interieur ontzorgen wij u in dit gehele proces. Wij denken met u mee en kijken verder. Omdat we niet alleen uw ideeën tot in de kleinste details willen uitvoeren maar er ook voor zorgen dat u uw dagelijkse werkzaamheden zorgeloos kunt blijven uitvoeren.

Dit alles doen we samen met ons eigen team gepassioneerde vakmensen. Al onze specialisten hebben een brede kennis van, en ervaring met de nieuwste materialen en technieken in hun eigen vakgebied. Wij bedenken samen oplossingen voor elk interieur vraagstuk waardoor wij in onze eigen werkplaats deze oplossingen ook waar kunnen maken.

Omdat wij alle ontwerpen technisch in huis uitwerken zien veel architecten ons als de ideale samenwerkingspartner. Samen met hen bespreken wij niet alleen hun ontwerpen op materialen en toepassingen, maar ook technische haalbaarheden en innovaties. Uw interieur dient namelijk niet alleen een mooie uitstraling te hebben, het moet ook nog eens functioneel zijn en blijven.

Samen gaan we daarom voor het allerbeste maatwerk met uw persoonlijke touch. Want uw interieur zou het verhaal moeten vertellen over wie u bent als persoon of organisatie. Een weerspiegeling van waar u van houdt.

Wij zijn een flexibele en betrokken interieurspecialist.

Laat je inspireren