01 / 01

Over ons

Wij zijn een flexibele en betrokken interieurspecialist .

CPS interieurs maakt uw interieur op maat. Van ontwerp tot realisatie, wij ondersteunen u in het hele proces. Onze mensen hebben een brede kennis van en ervaring met de nieuwste materialen en technieken. We bedenken oplossingen voor elk interieurvraagstuk. En in onze eigen werkplaats maken we die oplossing ook nog waar.
CPS interieurs werkt voor de zakelijke én particuliere markt, binnen Nederland maar ook ver buiten onze grenzen.Veel architecten zien in ons de ideale samenwerkingspartner. We denken mee en kijken verder. Omdat we uw idee werkelijkheid willen maken.

Wie we zijn en wat we doen

Interieuradvies & ontwerp

CPS interieurs maakt uw ideeën zichtbaar. Wij geven een duidelijk beeld hoe uw interieur eruit gaat zien, maar geven ook advies over materialen en techniek. CPS interieurs denkt mee in het hele proces. Omdat uw interieur niet alleen de uitstraling moet hebben die u wenst, maar ook functioneel moet zijn.

Productie en montage

Ons team van gemotiveerde vakmensen doet alles om uw interieur op maat te maken. In de werkplaats van CPS interieurs hebben we een uitgebreid machinepark om aan (bijna) al uw wensen te voldoen. Ons eigen montageteam zorgt dat de meubels op de juiste manier geplaatst worden. Dit heeft onze voorkeur omdat wij zo de kwaliteit kunnen waarborgen. Wat uit onze werkplaats komt moet immers perfect zijn.

Kevin Cornlissen

Kevin Cornellissen startte ongeveer tien jaar geleden met CPS interieurs. Van een bedrijf aan huis is hij intussen doorgegroeid naar een ruim pand met eigen werkplaats waar een sterk team van vakkundige medewerkers zorgt dat elke klant op maat wordt geholpen. Kenmerkend voor Kevin is dat hij werkt vanuit een persoonlijke relatie met zijn klanten en samenwerkingspartners. Hij is een meedenker pur sang die zoekt naar de perfecte oplossing.

Opdrachten wereldwijd

New York

Chicago

Brazil

Hoofdkantoor CPS Interieurs

+31 (0) 314 646 992
info@cps-interieurs.nl
Aalsbergen 18 6942 SE
Didam

Oslo

Moscow

Peking

Kom in contact

contact
+31 (0)316 25 34 89
info@cps-interieurs.nl
Aalsbergen 18 6942 SE
Didam
Nederland
Bedankt voor uw bericht! wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met u...
Sorry, er gaat wat fout. Neem contact door te mailen naar info@cps-interieurs.nl of bel +31 (0)316 25 34 89