01 / 01

Moderne Schuurwoning Zeddam

Design: CPS interieurs
Status: Work-In-Progress

Modern landelijk

Met een weids uitzicht over de Montferlandse bossen zijn we het gehele interieur van deze moderne schuurwoning aan het realiseren.

Gebrand Eiken

In de gehele woning is er gebruik gemaakt van gebrande eikenhouten delen en gietvloeren. Het doel was het interieur zoveel mogelijk op te laten gaan in de omgeving.

One of a kind

Het RVS werkblad sluit perfect aan bij de grote Amerikaanse koeling en vriezer. Verder is er gebruik gemaakt van de modernste apparatuur. In de achterkast worden zwart stalen wijnrekken geplaatst.

Waterval

Op de benedenverdieping komen de bedstedes voor de bewoners welke allen met taatsdeuren afgesloten zullen worden. Omdat dit gedeelte van de woning half onder de grond ligt blijft het hier heerlijk koel.

De prachtige badkamers zijn voorzien van vrijstaande ligbaden en hangende wastafels. Voor de douche en kranen is gekozen uit de Jee-O collectie.

Bij het openen van de wastafelkranen voelt het net alsof het water rechtstreeks uit de omliggende omgeving komt stromen. Een kleine waterval maar een ware lust voor het oog.