01 / 01

Moderne Villa Doetinchem

Design: Egbert Ketelaar Architectuur & Interieur
Status: Work-In-Progress

Eigentijds

In Doetinchem bouwen we een compleet nieuw interieur in deze moderne villa. Het kookeiland is afgewerkt met 18mm. grondeer MDF en een 2K zijde matte witte lak. Blad in Hi-MACS S28 Alpine white.

Blinde deur

De kastenwand is aan de binnenzijde uitgevoerd in een mat eiken en de fronten, plinten en paslijsten zijn uitgevoerd in 18mm. Deco Legno LR29 Sable.

In de kastenwand is een deur naar berging verwerkt welke is voorzien van blinde 3D scharnieren. Het vaste schap in de nis is uitgevoerd in eiken gefineerd MDF en afgewerkt met een white wash olie die overeenkomt met de vloer.

Alle deuren zijn voorzien van een mat zwarte greep van Prodinter en voorzien van Softclose.

Slimme oplossing

De lage kasten zijn afgewerkt met 2K zijde matte witte lak. Het werkblad in Hi-MACS S-28 Alpine white. In het blad is een draadloze telefoon-oplader verwerkt. De schappen zijn aan beide zijden voorzien van indirecte dimbare LED verlichting.

Badkamer

Het badkamermeubel is uitgevoerd in V313 MDF aan 2-zijden voorzien van HPL Deco Legno LR29 Sable. De verwarmde spiegel beslaat de gehele breedte van de wand. Het meubel is voorzien van Blum Legrabox laden met softclose.

Walk-in-Closet

De inloopkast maakt onderdeel uit van de bed ombouw / achterwand. De geintegreerde schuifdeuren sluiten de slaapkamer af van de walk-in-closet en de badkamer.

De indeling is geheel op maat gemaakt en voorzien van volledig uittrekbare houten schoenen / opberg laden, RVS hangroedes, wasmand laden, Push to Open systemen en deuren aan de binnenzijde voorzien van spiegels.

Bedombouw

De ombouw van het bed zijn links en rechts voorzien van een nis in de kopse kant van de kast. In deze nissen zijn stopcontacten en verlichting verwerkt.

De achterwand is voorzien van gestoffeerde panelen van Carlucci Palazzo Velvet CA1175/070. De schuifdeuren lopen over een helm rail systeem met softclose voorzien van komgrepen van Prodinter.

Taatsdeur

Op de overloop en in de hal hebben we een eiken vloer gelegd. Om een mooie zichtlijn te creëren hebben we een taatsdeur geplaatst.

De taatsdeur is aan beide zijden voorzien van eiken duoplank vloerdelen verlijmd op 9mm. berken multiplex.

Deze fraaie deur is voorzien van taatsdeur scharnieren met softclose en is afgewerkt met white wash olie die overeenkomt met de kleur van de vloer.