01 / 01

Moderne Villa Rotterdam

Design: Kolenik Eco Chic Design
Status: Work-In-Progress

Kinderspeelkamer

De kastwand wordt opgebouwd uit 2 hoge kasten en een tussenkast met vast TV paneel. Binnenzijde uitgevoerd in W410, deuren en fronten uitgevoerd in U1026 mat wit.

Indeling kastenwand

In de kasten links en rechts elk 5 in hoogte verstelbare schappen. De tussenkast onder het TV deel vier laden. Boven het TV deel een dubbele kast met elk 2 in hoogte verstelbare schappen.

Master Bathroom Toilet

De achterwand van het toilet is een ware eyecatcher. Het bovenste deel is voorzien van 2 Push to Open deuren voorzien van 4 in hoogte verstelbare schappen. Aan de zijkant van de wand zijn sponningen gemaakt waar LED verlichting in verwerkt is. Het toilet krijgt hierdoor een luxe hotel uitstraling.

Kids Bathroom

In het wasmeubel zitten 6 houten laden verwerkt die voorzien zijn van Push to Open. Het blad is vervaardigd uit berken watervast verlijmd multiplex voorzien van HPL. Wasbakken worden nog gemonteerd.

Kast gastenkamer

De kastwand is opgebouwd uit 4 hoge kasten voorzien van in hoogte verstelbare schappen en RVS garderobestang. Deuren en fronten uitgevoerd in U1026 mat wit gemelamineerd vezelplaat en afgewerkt met een kader van 100mm MDF grondeerplaat.