01 / 01

Penthouse Amsterdam

Design: Studio Mariska Jagt
Fotografie: Peter Baas Fotografie

Stijlvol

In opdracht van Studio Mariska Jagt mocht CPS interieurs dit stijlvolle penthouse in het hartje van Amsterdam voorzien van een maatwerk interieur. Het gehele penthouse ademt een rijk en warm gevoel en geeft een intieme en luxe sfeer.

Harmonie

Alles klopt in deze woning. De verlichting van designstudio Maretti Lighting is functioneel, leidt niet af en is tegelijkertijd warm en sfeervol. De leren wandbekleding van Alphenberg zorgt daarnaast voor een luxe gevoel. Het complete interieur is maatwerk: van de meubels tot de raambekleding.

Highlights

Om spanning in de ruimtes te creëren is afgewisseld tussen leren wand afwerking, plaatmateriaal met messing belijning en behang met natuurlijke materialen. De messing details highlighten de hele woning en komen terug in kasten, verlichting en meubels.

Keuken

De keuken is voorzien van donkere, rauwe frontjes, een natuurstenen blad en goudkleurige kranen.

De keuken is voorzien van alle moderne inbouwapparatuur zoals, luxe wijnklimaatkast, een oven en een Amerikaanse koelkast. Het eiland is tevens voorzien vn een barretje, zodat er altijd contact is tussen de bewoners.

Ronde indeling

Het ruime penthouse in hartje Amsterdam ligt op de 20-ste verdieping. Bijzonder is de ronde indeling. Vanuit de gang kom je in de verschillende kamers, waarbij alleen de badkamer bij de master bedroom en de walk-in-closet in aparte, afgesloten ruimtes liggen.

Walk-in-closet

Ook de walk-in-closet is een ware parel voor het oog. De deuren zijn voorzien van bronsglas waarbij de grepen in messing details zijn weggewerkt. De hoge plafonds vormen een mooie eenheid met de plafondhoge ramen, die voor veel lichtinval zorgen.