01 / 01

Royaal Droomhuis Oosterbeek

Design: Stijn de Ruyter interieurarchitectuur
Status: Work-In-Progress

Inloopkast

In de slaapkamer vormt de achterwand van het bed onderdeel van een groter geheel. De met Wonderwall beklede wand voorzien van verlichte nis achter het bed heeft links een doorloop naar de inloopkast.

Bij het openen van de zwart metalen schuifdeur, welke verdwijnt in de achterwand, wordt de LED verlichting automatisch geactiveerd.

Badkamer

Rechts in de achterwand is tevens een zwart metalen schuifdeur gehanteerd welke tevens wegschuift in de achterwand.

Badkamermeubel

Om het geheel in één lijn door te trekken en het zicht van de Sage Wonderwall, vanaf de slaapkamer door te laten lopen bij gesloten deuren, is de achterwand naast het toilet tevens bekleed met hetzelfde materiaal.

Het meubel in de badkamer bestaat uit een onderkast met 2 laden, een HI-MACS S-28 Alpine White blad met 2 spoelbakken, een smetpaneel en spiegel met verwarming en verlichting zullen het geheel compleet maken. Van de JEE-O collectie zijn de kranen en de douche gemonteerd.

Wandkast werkkamer

De staande wanden, plinten, en koven zijn uitgevoerd in MDF grondeerplaat welke zijn afgewerkt met een witte zijde-matte lak.

De fronten van de laden en de schappen zijn uitgevoerd in eiken fineer welke afgewerkt zijn met een monocoat olie. Laden zijn tevens uitgevoerd met softclose en Push to Open.

In de kast is geen achterwand geplaatst waardoor een mooi en rustig geheel ontstaat.