01 / 01

Salon Residence Laren

Klant: Kolenik.
Werk: Productie & montage

Keuken

In de keuken nodigen de drie aparte spoel- en kookeilanden uit tot samen koken. Het leisteen blad in combinatie met de elektronische RVS-kraan zorgen voor een natuurlijk, luxe uitstraling. De keuken is voorzien van diverse Gagenau apparaten uit de nieuwste lijn.

Maatwerk is ons motto

De achterwand van de keuken is vervaardigd uit noten fineer. Deze houtsoort zorgt voor een warme uitstraling. In de achterwand is een nis gecreëerd die een achterwand heeft van wit Onyx. Deze achterwand wordt doormiddel van LED aangelicht.

Luxe materialen

Het badkamer meubel en zwevende schappen zijn vervaardigd uit eiken fineer dat is afgewerkt met zwarte beits en matte olie. Doordat er gekozen is van push to open laden krijgt men een strak geheel. De hardstenen wasbakken zijn uit 1 stuk gefreesd. Deze wasbakken in combinatie met de kranen geven een luxueuze uitstraling.

Floating lights

Op de schappen staan floating lights. Deze lampen zweven boven het schap en zijn volledig draadloos. Door over het schap te vegen gaan de lampen aan en uit.

Inloopkast

Deze wand maakt deel uit van de inloopkast. Deuren uitgevoerd in noten fineer voorzien van een bronzen greep over de volledige hoogte. De wand waar de kast in is ingebouwd is afgewerkt met lederen tegels.

Magna glasplaten

Deze wand maakt deel uit van de inloopkast. De binnenzijde van de kast zijn uitgevoerd in noten fineer met inhangdelen uitgevoerd in brons. In de kast zit een binnen kast waar een magna glasplaat op ligt die door LED egaal wordt aangelicht.