01 / 01

Tandartsenpraktijk Dieren

Design: Interior ID
Fotografie: Oliver Verheij

Compleet interieur

In Dieren hebben we in opdracht van Interior ID het complete interieur van de nieuwe locatie van IJsselstate Tandartsen mogen realiseren.

Spanning vergeten

Deze prachtige locatie heeft een echte ontvangst lounge om patiënten te ontvangen en waar ze hun spanning voor de tandarts even kunnen vergeten.

Balie

De halfronde balies zijn vervaardigd uit een gebogen MDF, afgewerkt met een HPL. De voorzijde van de balie en de wandbekleding zijn voorzien van FB49 Penelope latten.

Indrukwekkend

Ook 8 behandelkamers, een indrukwekkende sterilisatiestraat en een kantoorzone zijn onderdelen van het gerealiseerde interieur.

Behandelkamers

In de behandelkamers is gebruik gemaakt van vochtwerend MDF voorzien van een HPL toplaag. In de bladen zijn rvs vlak inbouw spoelbakken en stortkokers verwerkt.

Nisbanken

De 6 misbanken hebben alle ronde hoeken, zijn voorzien van goudschuim en gestoffeerd in kunstleder. De wanden zijn voorzien van onderhoudsvrij IJsland mos.

Uittrekplateau

Het poets en waterpunt heeft een speciaal uittrekplateau voorzien van extra zware geleiders. Hier kunnen kinderen op staan om hun tanden te poetsen.