01 / 01

Tijdloze villa Wassenaar

Design: Studio Mariska Jagt
Status: Work-In-Progress

TV-meubel

In opdracht van Studio Mariska Jagt zijn we het complete interieur van deze villa aan het verbouwen.
Het meubel is van eiken gefineerd MDF in een zwarte beits en zijde matte lak. De openhaard is op maat gemaakt door Boxman van Wijk.

Inloopkast

Om de overloop naast de trap maximaal te benutten bedachten we een inloopkast op maat. Het bestaande ovale raam geeft de juiste sfeer en zorg voor prettige dagverlichting.

Deze inloopkast bestaat uit een schoenenkast, een kledingkast en een ladekast. Het geheel is uitgevoerd in 18mm. grondeer MDF dat is afgewerkt aan de binnen en buitenzijde met een 2 componenten lak in de kleur taupe.

Alle grepen van de kastdeuren zijn uitgeplakt en meegespoten in dezelfde kleur.

Master bedroom

Deze inloopkast in de master bedroom is uitgevoerd in 18mm. grondeer MDF welke is afgewerkt aan de binnen en buitenzijde met een 2 componenten lak in de kleur taupe.

Alle deuren zijn voorzien van een softclose systeem. Schappen zijn in hoogte verstelbaar d.m.v. een gedeeltelijke rijboring. Verder zijn toegepast Rvs-hangroedes, 4 kleding liften, 2 riem / accessoire laden en 6 houten binnen laden met softclose.

Twee deuren aan de binnenzijde zijn voorzien van een brons spiegel.

Multifunctioneel

De kast in de kinderslaapkamer is een dubbele kast. Aan de voorzijde is deze compleet ingericht voor het gamen en de achterzijde is een kledingkast.

De game zijde is op maat gemaakt en dus passen de 65" TV, playstation, bijbehorende spellen en controllers perfect in de daarvoor bestemde ruimtes. De kleding zijde is op maat zodat er maximale opbergruimte is ontstaan voor alle zomer en winterkleding.

Tussen de kasten loopt een schuifdeur die d.m.v push to open uit te schuiven is en het game gedeelte compleet af kan sluiten van het slaapgedeelte.