Volg cps interieurs

Maatwerk kasten

Voor elke ruimte een
passende oplossing

Denkt u momenteel na over een maatwerk kast, garderobekast, walk-in closet of opbergkast onder uw dakbeschot?

Komt u niet uit het standaard aanbod omdat u te maken heeft met schuine wanden en/of afwijkende afmetingen? Dan bent u bij CPS interieurs aan het juiste adres. Wij produceren voor u maatwerk kasten die passen in elk budget.

De ideale maatwerk kast is voor iedereen anders. Wij komen hierover graag met u in gesprek. U geeft uw eisen en wensen in een persoonlijk gesprek bij ons aan. Met deze wensen gaan wij dan, op afspraak en onder het genot van een kop koffie, direct ter plaatse met u aan de slag. Wij nemen namelijk graag de tijd voor onze klanten. De vraag is wat wilt u in de kast opbergen? Dit bepaalt namelijk de indeling die u persoonlijk het beste past.

Wilt u uw maatwerk garderobekast voorzien van verstelbare schappen, een uittrekbare garderobe stang, broekhangers of LED verlichting? Wilt u uw maatwerk keukenkast voorzien van een hoekkast systeem, apothekerskast, extra brede laden, inbouw prullenbak en/of bestekbakken?

Wij denken tijdens ons gesprek met u ook na over de deuren in uw maatwerk kasten. Wat werkt voor u het beste in welke ruimte? Schuifdeuren, Push-to-Open deuren, glazen deuren, greep deuren of bijvoorbeeld taatsdeuren. Niets is ons te gek. Het gaat namelijk om uw maatwerk kast.

Eén ding is zeker, CPS interieurs produceert alle maatwerk kasten voor u in haar eigen werkplaats te Didam.

Onze diensten
Waar kunnen wij jou mee helpen?

Elke onderdeel van een maatwerk interieur is uniek en wordt speciaal voor u door CPS interieurs gerealiseerd.

Lees meer >

Denkt u momenteel na over een maatwerk kast, garderobekast, walk-in closet of opbergkast onder uw dakbeschot?

Lees meer >

Speelt u momenteel met de gedachte uw keuken aan te passen of geheel te vernieuwen? 

Lees meer >

De interieur architecten waarmee CPS interieurs samenwerkt zorgen voor een interieurontwerp dat naadloos aansluit bij uw wensen.

Lees meer >

Bij CPS interieurs gaan wij voor duidelijke afspraken en willen we géén ruis op de lijn.

Lees meer >

Laat je inspireren