Volg cps interieurs

Maatwerk keuken

Realiseer uw eigen
droomkeuken

Speelt u momenteel met de gedachte uw keuken aan te passen of geheel te vernieuwen? Bij CPS interieurs bekijken we graag samen met u de mogelijkheden.

De keuken is de plek in huis waar mensen elkaar ontmoeten, zich ontspannen en waar dagelijks mooie gerechten worden bereid. Een plek waar u creatief kunt zijn en met eigen handen iets moois tot stand brengt.

CPS interieurs stelt zich elke dag opnieuw de vraag hoe een maatwerk keuken kan voldoen aan uw eisen, wensen en gemakken. Wat zijn uw behoeftes en dagelijkse leefgewoontes? Zo ontstaat een maatwerk keuken die uw leven verrijkt. Al onze producten hebben oog voor detail en worden met passie en kennis van zaken geproduceerd. Voor nu en voor de toekomst.

Uw maatwerk keuken wordt tevens voorzien van keukenapparatuur die past bij uw behoefte. Deze apparatuur wordt onafhankelijk geleverd door één van onze leveranciers. Miele, Gaggenau, Siemens, NOVY, AEG of Bosch. CPS interieurs is leverancier van alle gerenommeerde merken. Hierdoor krijgt u de vrije hand en een ruime keuze op het gebied van keukenapparatuur voor uw maatwerk keuken.

CPS interieurs levert al jaren maatwerk keukens voor particulieren en bedrijven. Dit doen we zowel nationaal en internationaal. Door onze samenwerkingen met architecten en leveranciers zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends, materialen en gebruikersgemakken. Een maatwerk keuken van CPS interieurs is exclusief en uniek in zijn soort en wordt voor u compleet in Nederland vervaardigd.

Heeft u interesse in een maatwerk keuken van CPS interieurs? Neemt u dan contact met ons op.

Onze diensten
Waar kunnen wij jou mee helpen?

Elke onderdeel van een maatwerk interieur is uniek en wordt speciaal voor u door CPS interieurs gerealiseerd.

Lees meer >

Denkt u momenteel na over een maatwerk kast, garderobekast, walk-in-closet of opbergkast onder uw dakbeschot?

Lees meer >

Speelt u momenteel met de gedachte uw keuken aan te passen of geheel te vernieuwen? 

Lees meer >

De interieur architecten waarmee CPS interieurs samenwerkt zorgen voor een interieurontwerp dat naadloos aansluit bij uw wensen.

Lees meer >

Bij CPS interieurs gaan wij voor duidelijke afspraken en willen we géén ruis op de lijn.

Lees meer >

Laat je inspireren