Volg cps interieurs

Diensten

Gemotiveerde vakmensen

Ons team van gemotiveerde vakmensen doet er alles aan om uw interieur perfect op maat te maken.

En dat proces begint voor ons al tijdens een eerste intakegesprek met u en/of uw architect. Tijdens dit gesprek brengen wij zorgvuldig al uw eisen en wensen in kaart. Tevens meten wij dan de ruimte in voor de diverse maatwerk onderdelen. Door onze brede vakkennis en zorgvuldigheid tackelen wij vooraf reeds uitdagingen. Dit zorgt ervoor dat u later in het proces niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

CPS interieurs beheerst alle aspecten van de interieurbouw. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven in binnen- en buitenland. Van intakegesprek en schetsontwerp, maatvoering, materialisatie en technische tekeningen tot aan de uiteindelijke productie, montage en oplevering. Daarbij wordt nauw samengewerkt met onze interieur architecten. Jaarlijks bezoeken wij samen de meest toonaangevende beurzen in ons vakgebied. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends, innovaties en materialen.

Onze diensten
Waar kunnen wij jou mee helpen?

Elk onderdeel van een maatwerk interieur is uniek en wordt speciaal voor u door CPS interieurs gerealiseerd.

Lees meer >

Denkt u momenteel na over een maatwerk kast, garderobekast, walk-in closet of opbergkast onder uw dakbeschot?

Lees meer >

Speelt u momenteel met de gedachte uw keuken aan te passen of geheel te vernieuwen? 

Lees meer >

De interieur architecten waarmee CPS interieurs samenwerkt zorgen voor een interieurontwerp dat naadloos aansluit bij uw wensen.

Lees meer >

Bij CPS interieurs gaan wij voor duidelijke afspraken en willen we géén ruis op de lijn.

Lees meer >

 

Laat je inspireren