Volg cps interieurs

Maatwerk interieur

Uw interieur is als een
maatwerk pak

Elk onderdeel van een maatwerk interieur is uniek en wordt speciaal voor u door CPS interieurs gerealiseerd.

In samenwerking met één van onze architecten maken wij uw ideeën zichtbaar door gebruik te maken van 3D tekeningen. Hoe gaat uw interieur er uiteindelijk uitzien? Welke materialen en technieken gebruiken wij hiervoor? Wij adviseren u niet alleen over deze onderdelen, maar ook over opgebouwde ervaringen en mogelijkheden. CPS interieurs denkt mee.

Zakelijk:
Uw interieur is als een maatwerk pak. Of het nu gaat om een interieur voor uw kantoor, hotel, winkel of horecazaak, een interieur is hét visitekaartje van uw bedrijf. Niet alleen materialen, kleuren en vormen bepalen de sfeer.

Ook een logische routing en een lichtplan zijn belangrijke onderdelen voor uw bezoekers en medewerkers. Zij moeten zich niet alleen thuis maar vooral ook veilig voelen in uw bedrijf.

Een maatwerk interieur wordt daarom bij CPS interieurs in samenwerking met de architect naadloos afgestemd op uw wensen. Het resultaat van een maatwerk interieur voor uw bedrijf versterkt dan ook meer dan alleen de uitstraling van uw bedrijf. Het versterkt uw positie en missie.

CPS interieurs komt graag met u in gesprek om te horen wat uw ideeën zijn voor de toekomst. Deze ideeën vertalen wij graag samen met de architect naar een voor u op maat gesneden pak. Neem gerust contact met ons op en laat u verassen.

Onze diensten
Waar kunnen wij jou mee helpen?

Elke onderdeel van een maatwerk interieur is uniek en wordt speciaal voor u door CPS interieurs gerealiseerd.

Lees meer >

Denkt u momenteel na over een maatwerk kast, garderobekast, walk-in closet of opbergkast onder uw dakbeschot?

Lees meer >

Speelt u momenteel met de gedachte uw keuken aan te passen of geheel te vernieuwen? 

Lees meer >

De interieur architecten waarmee CPS interieurs samenwerkt zorgen voor een interieurontwerp dat naadloos aansluit bij uw wensen.

Lees meer >

Bij CPS interieurs gaan wij voor duidelijke afspraken en willen we géén ruis op de lijn.

Lees meer >

Laat je inspireren