Volg cps interieurs

Montage & projectbegeleiding

Eén + Eén =

Bij CPS interieurs gaan wij voor duidelijke afspraken en willen we géén ruis op de lijn.

Montage:
Ons eigen montageteam zorgt ervoor dat de meubels op de juiste manier en met de grootste zorg bij u worden geleverd en gemonteerd. Dit heeft onze voorkeur omdat wij zo de kwaliteit van CPS interieurs kunnen waarborgen. Want niet alleen wat uit onze werkplaats komt moet perfect zijn. U bent uiteindelijk ons visitekaartje.

Nadat we alles gemonteerd hebben, lopen wij het hele maatwerk meubel of complete interieur samen met u door. Wij laten niets aan twijfel over en gaan voor een perfecte afronding van onze projecten.

Projectbegeleiding:
U heeft uw maatwerk interieur met CPS interieurs helemaal naar wens ingevuld en dichtgetimmerd. U kunt niet wachten op de dag dat alles bij u thuis of op kantoor gereed is, en dan komt er een

kink in de kabel.... De aannemer loopt uit, wateraansluitingen zitten op de verkeerde plaats, een leverancier kan de apparatuur niet op tijd leveren of de elektricien is op vakantie. Wat nu?

Geen zorgen! CPS interieurs geeft u de mogelijkheid gebruik te kunnen maken van één van onze projectbegeleiders. Eén vast aanspreekpunt is voor u wel zo prettig. Iemand om u te voorzien van advies, meedenkt, ontzorgt en vragen beantwoord. Uw rechterhand die ervoor zorgt dat de deadlines bewaakt worden en alle ruis tijdens uw project van de lijn haalt.

De projectbegeleider van CPS interieurs heeft nauw contact met alle partijen die gemoeid zijn in dit (ver)bouwproces. Tijdens de (ver)bouw werkzaamheden zal regelmatig gecontroleerd worden of de werkzaamheden die verricht moeten worden overeenkomen met de tekeningen.

CPS interieurs controleert, ondersteunt en bewaakt uw budget, zodat u
‘s nacht gewoon kunt slapen.

Onze diensten
Waar kunnen wij jou mee helpen?

Elke onderdeel van een maatwerk interieur is uniek en wordt speciaal voor u door CPS interieurs gerealiseerd.

Lees meer >

Denkt u momenteel na over een maatwerk kast, garderobekast, walk-in closet of opbergkast onder uw dakbeschot?

Lees meer >

Speelt u momenteel met de gedachte uw keuken aan te passen of geheel te vernieuwen? 

Lees meer >

De interieur architecten waarmee CPS interieurs samenwerkt zorgen voor een interieurontwerp dat naadloos aansluit bij uw wensen.

Lees meer >

Bij CPS interieurs gaan wij voor duidelijke afspraken en willen we géén ruis op de lijn.

Lees meer >

Laat je inspireren