01 / 01

Room of the Future Laren

Design: Kolenik Eco Chic Design
Fotografie: René van Dongen

Keuken

Drie aparte eilanden nodigen uit tot samen koken. Het leisteen blad in combinatie met de elektronische RVS-kraan zorgen voor een natuurlijk, luxe uitstraling. De apparatuur van Gaggenau maken het geheel compleet.

Wit Onyx

De achterwand van de keuken is vervaardigd uit noten fineer. Deze houtsoort zorgt voor een warme uitstraling.

In de achterwand is een nis gecreëerd die een achterwand heeft van wit Onyx. Deze achterwand wordt doormiddel van LED aangelicht.

Luxe materialen

Het badkamer meubel en zwevende schappen zijn vervaardigd uit eiken fineer dat is afgewerkt met zwarte beits en matte olie. Doordat er gekozen is van push to open laden krijgt men een strak geheel.

De hardstenen wasbakken zijn uit één stuk gefreesd. Deze wasbakken in combinatie met de kranen geven een luxueuze uitstraling.

Floating Lights

Op de schappen staan floating lights. Deze lampen zweven boven het schap en zijn volledig draadloos. Door over het schap te vegen gaan de lampen aan en uit.

Inloopkast

Deze wand maakt deel uit van de inloopkast. De deuren zijn uitgevoerd in noten fineer voorzien van een bronzen greep over de volledige hoogte. De wand om de kast is afgewerkt met lederen Alphenberg tegels.

Magna glasplaten

Deze wand maakt deel uit van de inloopkast. De binnenzijde van de kast is uitgevoerd in noten fineer met inhang delen uitgevoerd in brons.

In de kast zit een binnenkast waar een magna glasplaat op ligt die door LED egaal wordt aangelicht.