01 / 01

Villa Rotterdam

Design: Studio Mariska Jagt
Fotografie: Peter Baas Fotografie

The next level

In hartje Rotterdam realiseerden we in opdracht van Studio Mariska Jagt deze villa.
Het geheel is uitgevoerd in 19mm. eiken kwartiers/dosse, afgewerkt met beits en matte lak. Het blad van het eiland is HI-MACS S028 Alpine White.

Heerlijk koken

Het blad in de achterkast is uitgevoerd in Hi-MACS S-111 Dark Night. Alle onderdelen zijn voorzien van Blum legra box laden, Push to Open en Softclose in de kleur onyx zwart. De nieuwste Miele apparatuur uit de 7000 serie maken het geheel compleet.

Werkkamer

De kast en het bureau in de werkkamer zijn tevens uitgevoerd in eiken kwartiers/dosse en afgewerkt met een beits en matte nano lak. De binnenzijdes zijn uitgevoerd in gemelamineerd vezelplaat Uni Ral 7043.

Het werkblad is voorzien van een dubbel uitlijn beslag om doorzakken te voorkomen. Aan de kopzijde van het blad een steun wand.

Kunst

De deuren zijn voorzien van een massief eiken greep in kleur. De schappen zijn voorzien van een LED lijn (120 leds per meter) in een zwart aluminium profiel met mat witte afdekkap en is natuurlijk dimbaar.

De kunst in de werkkamer is afkomstig van Micky Hoogendijk en is uit de serie The Nudes.

Badkamer

Het badkamermeubel met ladekast zijn aan de binnenzijde uitgevoerd in 18mm gemelamineerd vezelplaat in Ral 7043. Buitenzijde kast en blad volledig uitgevoerd in 19mm. eiken kwartiers/dosse gefineerd MDF, afgewerkt met beits en matte lak.

Twee Blum legrabox laden in de kleur Onyx zwart met Push to Open en Softclose hebben een binnenmaat hoogte van 270mm. voor de tandenborstel met lader. In elke lade is een krulsnoer met stopcontact ingebouwd.